Agentia Alemar Consulting Agency ofera atat pentru angajator, cat si pentru angajat asistenta si suport pe tot parcursul desfasurarii procesului de recrutare si plasare forta de munca. Va garantam contractual pentru persoanele plasate.

Alemar Consulting Agency este specializata in recrutare in variate domenii: domeniul IT, domeniul constructiilor, domeniul textile, domeniul hotelier, etc.

Recrutare si plasare forta de munca

Alemar Consulting Agency pune la dispozitie solutii complete de recrutare si plasare forta de munca in ceea ce priveste definirea precisa a postului si atributiilor candidatului, asistenta permanenta in procesul selectiv, intervievarea candidatilor si incheierea contractelor de munca.

Recrutare forta de munca Asia

Obtinerea documentelor

Agentia noastra cunoaste foarte bine cadrul legislativ ce reglementeaza munca si sederea cetatenilor straini in Romania si isi asuma raspunderea pentru: obtinerea vizelor, autorizatiilor de munca si permiselor de sedere. De asemenea, Alemar Consulting Agency raspunde prin contract pentru indeplinirea tuturor formalitatilor care sunt necesare (se ocupa de tot ceea ce este necesar in serviciile de imigrare pentru viitorii angajati).

Agentia de recrutare Alemar Consulting Agency este o agentie profesionala si va comunica atat cu instituriile statului roman, cat si cu institutiile statului de resedinta ale viitorului angajat, pentru a obtine toate documentele ce sunt necesare imigrarii:

avizul de munca

adeverinta ANOFM

permis de lunga sedere

certificatul echivalare studii

permis sedere pentru munca

Ai o intrebare?

Daca aveti nevoie de un sfat, de o parere sau doriti sa aflati un raspuns avizat la o anumita intrebare, va rugam sa ne contactati!