GHIDUL TAU LA PLECAREA IN COMUNITATEA EUROPEANA

Indrumari remarcabile pentru cetatenii romani!

Stimate candidat,

Iti transmitem felicitari pentru ca ai trecut etapele de recrutare si ca ti se ofera posibilitatea de a lucra prin intermediul agentiei noastre la o companie europeana renumita. Cu ajutorul ghidului te putem dirija si consilia in toate aspectele cuprinse in aceasta importanta etapa (vei afla ce anume trebuie sa faci, daca un doresti un avans, unde trebuie sa suni daca ai urgente sau ce trebuie sa faci cand primesti salariul).

Beneficiind de toate acestea, cu siguranta vei avea o experienta deosebita.

Angajarile in Comunitatea Europeana prin intermediul agentiei noastre, presupun urmatoarele etape:

Sa ne contactezi prin telefon sau e-mail;

Traducatorul autorizat iti poate traduce CV-ul gratuit si il trimite companiilor partenere care au posturi libere (acest lucru este posibil daca ai cunostinte suficiente de limba straina si o experienta relevanta);

Agentia noastra va primi toate detaliile cu privire la plecare si beneficii, in cazul in care compania vrea sa te angajeze;

Iti vom trimite un contract de mediere (conform legii in vigoare 156/2000), in care vei gasi toate informatiile legate de munca si plecarea in Comunitatea Europeana;

Prin SMS sau e-mail vei primi toate datele legate de locul de munca si de plecare;

Sa ajungi la data stabilita, vei fi cazat si de regula, vei merge la munca in ziua urmatoare;

Suntem alaturi de tine si te vom sustine in orice problema ce poate aparea pe tot parcursul sederii in tara respectiva;

NU UITA! Alemar Consulting Agency nu percepe nicio taxa sau comision, serviciile oferite de noi ramanand GRATUITE.

Programul de munca

De regula, se lucreaza 8 ore/zi, insa programul exact de munca il vei primi de la compania unde vei lucra. Exista multe companii unde se fac ore suplimentare, avand posibilitatea in acest fel sa castigi pentru tine si familia ta mai multi bani.

Esti bolnav si nu poti sa mergi la munca?

In cazul in care starea ta de sanatatea nu-ti permite sa te prezinti la munca, iti recomandam sa-ti suni imediat angajatorul si sa-l informezi asupra problemei tale. Apoi, poti sa mergi la un medic pentru a beneficia de concediu medical (inca din prima zi de munca toti angajatii vor avea asigurare de sanatate). Daca cardul de sanatate nu este in posesia ta, cere-i angajatorului numarul tau de asigurat, ca sa poti merge oricand la medic pentru a lua concediu medical.

Te sfatuim ca niciodata sa nu lipsesti de la munca fara, fara sa nu-ti anunti angajatorul, deoarece absentele nemotivate pot sa duca la taieri din salariu.

Beneficiezi de asigurari?

Cu agentia de recrutare Alemar Consulting Agency vei beneficia din prima zi de munca de toate asigurarile: sanatate, pensie, somaj, accidente. Lucrand in Comunitatea Europeana prin intermediul agentiei Alemar Consulting Agency, vei avea garantia unui contract de munca legal la o companie verificata.

Ce faci daca nu esti multumit de noul loc de munca?

Alemar Consulting Agency iti pune la dispozitie serviciul de urgent, cu ajutorul caruia vom gasi in cel mai rapid mod un alt loc de munca. Trebuie sa ai in vedere perioadele de preaviz ce au fost stipulate in contractual de munca (de obicei se notifica demisia cu 2-15 zile inainte, perioada de preaviz crescand in functie de vechimea pe care o ai in firma).

Iti recomandam sa ne suni sau sa-ti consulti foarte atent contractul de munca.

Vrei raspunsuri si la alte intrebari?

Ne poti suna sau scrie un e-mail daca doresti informatii suplimentare.

Lista actualizata cu locurile de munca si ultimile informatii le gasesti pe www.safejobs.ro

Echipa profesionala Alemar Consulting Agency iti doreste sa ai multe beneficii si mult succes la noul loc de munca.

Alemar Consulting Agency este partenerul tau de incredere!

Ai o intrebare?

Daca aveti nevoie de un sfat, de o parere sau doriti sa aflati un raspuns avizat la o anumita intrebare, va rugam sa ne contactati!