Nu puteti rata job-ul ideal!

Nu puteti rata job-ul ideal! Lucratorii calificati sau necalificati vorbitori de limba franceza, limba engleza sau limba germana au noi oportunitati de angajare prin intermediul agentiei Alemar Consulting Agency.

Agentia Alemar Consulting Agency reprezinta un mod sigur si confortabil de a va gasi locul de munca dorit, iar toti candidatii recomandati de noi vorbesc la nivel conversational limba engleza (pentru UK), limba franceza (pentru Franta, Belgia) si limba germana (pentru Germania).

Cunostintele legate de limbile straine avute de catre candidati pot fi estimate de catre dumneavoastra oricand doriti prin telefon.

Alemar Consulting Agency este o agentie profesionala si specializata in medierea personalului calificat, ca de exemplu::

Domeniu IT

Lucratori munci agricole

Motostivuitoristi

Tamplari

Muncitori necalificati

Medici, asistente medicale/asistenti

Soferi de camion si buss (C+D+E)

Zugravi

Dulgheri

Rapiditate si siguranta

De regula este nevoie de 5-7 zile pana in momentul in care lucratorul poate sa inceapa munca la compania dumneavoastra. Imediat dupa ce ne-ati transmis solicitarea verbala sau scrisa, profilele candidatilor potriviti recomanati de catre noi le veti primi in maxim 24h.

Agentia Alemar Consulting Agency dispune de o echipa calificata in domeniul resurselor umane si recrutarii de personal, avand specializari in ceea ce priveste dreptul muncii si drepturile lucratorilor romani in afara tarii.

Cu Alemar Consulting Agency job-ul mult dorit este foarte aproape de tine!

Etapele colaborarii

Alemar Consulting va fi alaturi de dumneavoastra pentru a obtine ceea ce doriti, oferindu-va:

  1. Ne puteti trimite solicitarea (aceasta cuprinde profilul candidatului pe care il doriti, locatia, inceperea contractului si conditiile de solicitare)
  2. Veti primi de la compania noastra CV-urile candidatilor in limba tarii unde va ajunge angajatul, cu toate datele de contact complete
  3. Veti avea posibilitatea de a intra in legatura cu candidatul recomandat de noi
  4. Veti consimti candidatul
  5. Vom informa candidatul despre aprobarea dumneavoastra
  6. Puteti sa trimiteti candidatului contractul de munca prin e-mail si firmei Alemar Consulting Agency (acest lucru este optional)
  7. Vom oferi candidatului conditiile si termenii contractului (in limba romana) in scris
  8. O sa luam legatura cu lucratorul si va vom informa despre sosirea acestuia in TARA RELOCATA
  9. Pe toata perioada desfasurarii contractului de munca vom sta la dispozitia dumneavoastra si a lucratorului, ajutandu-va in rezolvarea diverselor chestiuni

Pretul

Nu vom percepe candidatilor nici un fel de taxa sau comision in ceea ce priveste serviciul de mediere in vederea angajarii, absolut Gratuit.

Pentru intrebari sau colaborari suntem in permanenta la dispozitia dumneavoastra!

Ai o intrebare?

Daca aveti nevoie de un sfat, de o parere sau doriti sa aflati un raspuns avizat la o anumita intrebare, va rugam sa ne contactati!